Geluid en Licht

Van terreinverlichting, functioneel geluid of de muzikale invulling van uw evenement ben u bij ons aan het juiste adres.

Een gezelligde après ski avond, achtergrondmuziek tijdens een receptie, feestmuziek tijdens uw bruiloft,  functionele apperatuur voor licht, beeld en geluid tijdens uw presentatie, complete trust systemen voor uw stand, PA systemen voor een band, onze mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Onze specialiteit is de verzorging van het licht en geluid tijdens outdoor evenementen:  of het nu een concours hippique, landgoed fair, show met dieren, auto cross spektakel of tractor pulling wedstrijd betreft. WIj hebben de juiste apparatuur, ervaring en motiviatie om uw evenement tot een succes te maken!

Aan elke opdrachtgever leveren wij maatwerk en passen ons pakket aan diensten aan, aan de behoefte van de opdrachtgever, geheel in stijl van het evenement en uiteraard de bezoeker.  Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. U zult positief verrast zijn wat er allemaal mogelijk is!